Een Welcome Home feestje organiseren doe je zo!

Als je kind, ouder, broer, zus of beste vriend(in) na een lange tijd in het buitenland weer terugkomt, is het natuurlijk tijd voor een Welcome Home feestje. Je bent natuurlijk heel bij dat hij/zij weer terug is dus je wilt dat het een perfect feest wordt. Hoe je dat het beste kunt regelen lees je in dit artikel.

Uitnodigingen

Als eerst moet je na gaan wie je allemaal uitnodigt voor op het feest. Vraag aan familie leden en beste vrienden wie het feest niet mag missen. Het is een goed idee om alleen familie en goede vrienden uit te nodigen. Je kan de uitnodigingen versturen via een kaartje, dit is wel persoonlijk, je kan er ook voor kiezen op een groep in Whatsapp aan te maken. Lekker makkelijk en dan kunnen jullie nog even overleggen over misschien een cadeau of de versiering.

Versiering en muziek

De versiering is een groot deel van een feest. Bij een Welcome Home feest is het wel leuk als er een groot spandoek voor de deur hangt met de tekst: Welcome Home of Welkom Thuis! Verder kunnen slingers en ballonnen niet te missen zijn. Van de ballonnen zou je een ballonnen boog kunnen maken en die dan voor de deur neerzetten. Ook muziek mag niet ontbreken op een feestje. Zorg voor een goede box en maak van tevoren een afspeellijst.

Hapjes en drankjes

Als je niet genoeg glazen hebt voor iedereen, kan je altijd een bij een bedrijf servies huren. Om niet de hele tijd bezig te zijn is het handig om een zelfservice bar te maken, een grote tafel met een bucket met ijs, drinken en glazen. De rest van de voorraad kun je in de koelkast kwijt. Qua hapjes kan je voor kant en klare hapjes van traiteur kiezen of zelf in de keuken staan om lekkere hapjes te maken.